Sidor

fredag 1 augusti 2008

Kl 22.14: 19 grader (skönt!!!)

KG har kul med sitt macro. Skärpedjupet är litet eftersom bilderna är tagna utan extra ljus inomhus, men... ser ni vad för slags djur det är?
(Hjälp: Det är ingen katt!)


7 kommentarer:

Ulrika sa...

Nej men hu, är det någon läbbig insekt? Berätta! :-)

Anonym sa...

Ha ha ha, du ska ju gissa Ulrika! :-)
Och jaaa, det är en insekt, men ingen läbbig. :-)
Iann

Anonym sa...

jag tror de e en fjäril =) ?

Anonym sa...

Jaaa! Vad du kan Anki!
En björnspinnare!
Lägger ut en bild i morgon så ska ni få se hela. Tyvärr var den död när KG hittade den.
Iann

Ulrika sa...

Men alla insekter är ju läbbiga :-( Nästan i alla fall, kan väl göra undantag för vissa fjärilar. Om man inte ser dem på allt för nära håll... ;-)

Anonym sa...

=) Va häftigt att man kan ta såna närbilder. Har just fått en gammal vanlig systemkamera som jag har börjat leka med.. det e jättekul. Jag hoppas jag kan skicka några fina bilder snart. Måste lära mej mer.. såna där närbilder e ju riktigt häftigt. =)

Anonym sa...

Ja, visst är närbilder häftiga, det blir nästan som att se genom mikroskåp ibland. Inte ser man fjärilens fjäll sådär tydligt i verkligheten. Kameran ser bättre än vad vi gör.
Anki, slå en signal om ni vill komma o titta på katternas rastgård. Den var inte alls krånglig att göra, men det tog lite tid att spänna allt nät. Det är det bästa vi gjort för våra katter iallafall, helt klart.

En annan fin rastgård, betydligt större än våran, har S*Mac-Razels. Titta på deras hemsida (om det går, jag kan inte bläddra i den själv just nu, men det kan bero på att vi har seg uppkoppling). Jag tror att bilderna finns under rubriken Galleri. http://hem.bredband.net/macrazels
(Funkar inte min länk här så kan du gå via Siames&Orientalgruppens hemsida/Uppfödare.)
Iann