Sidor

torsdag 30 juli 2009

S*Concinnus Crown of Creation

Vi var och hälsade på Flipp för en tid sen. Han hade en hona på besök och var inte sådär jätteintresserad av att bli fotograferad, men ett par bilder blev det iallafall. Vi har inte sett honom på snart ett år tror jag, men han har verkligen inte tappat något. Vilken katt säger jag bara. Bilderna gör honom ingen rättvisa på nåt vis. Man ska se helheten. (Molly & Svante - det gjorde ni bra!!)



Flipp, Concinnus Crown of Creation at La Bell's. (Foto KGT)

S*La Bell OhLaLa got her Junior Winner titel last weekend.
OhLaLa is a daughter of Flipp, the second Flipp-child beeing JW.
Congratulations to Jill Back.


Hemma hos oss flyter allt på som vanligt. Juli = bärtid.
Dags oxå att så smått börja planera för kommande parningar. Vi har väntat länge, länge på en hane till Pixie, men nu har vi ändrat oss och nästa hona som kommer att bli parad hos oss blir Donna-the-wild-one.
Donna är så smått konvalescent igen efter att ha krypit in i ett mushål i trappen och på en spik rivit upp ett djupt jack i pannan. Det verkar som om hon bestämt sig för att inte starta någon karriär i utställningsbranschen.
(Men hjälp gärna till att hålla tummarna för att hon inte får något ärr med mörka pigmentförändringar till följd, skulle ju vara trevligt om hon kunde lägga någon liten titel till sin stamtavla innan hon blir parad iallafall... )


1 kommentar:

Jelena sa...

Flipp är så fiiiiin!

Vår Jossan fick dejta honom i veckan, vi håller tummarna för att det blir fina och friska kattungar...